Emirates, ünlü Alman halk festivali Oktoberfest’i 21 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında uçuşlarda ve Almanya’daki havalimanı salonlarında kutlayacak. Şirket, Münih, Hamburg, Düsseldorf ve Frankfurt uçuşlarında geleneksel Bavaryalı mutfağından lezzetler sunacak ve Alman eğlencesini yolcularına yaşatacak.

Dubai’den Almanya’ya yapılan uçuşlarda, Birinci ve İşletme Sınıfı yolcuları, patates ve pırasalı çorba, etli köftelerle birlikte et suyu, kuzu yumurtalı ve otlu soslu kuzu etinden oluşan bir başlangıç menüsüyle karşılanacak. Ana yemek olarak, kavrulmuş biftek, kızarmış kırmızı lahana ve ekmek köfteleri sunulacak. Tatlılar arasında, Birinci Sınıf yolcular için Kaiserschmarren (pralin reçeli ve tarçınlı krema ile dilimlenmiş tatlı pankek) ve İşletme Sınıfı yolcuları için elmalı kek yer alacak. Ekonomi Sınıfı yolcuları ise, hindi salamlı peynir salatası ve paprikalı tavuk yemeği ile bal badem kekinin tadını çıkarabilecekler.

Almanya’dan Dubai’ye dönüş uçuşlarında, Birinci ve İşletme Sınıfı yolcuları, kızarmış kabak çorbası, füme hindi, sığır salamı ve peynir tabağı ile karşılanacak. Ana yemekte, sığır incik, kereviz püresi, kızarmış kök sebzeler ve kırmızı lahana servis edilecek. Tatlı olarak, elmalı strudel ve krema ile birlikte taze meyveler sunulacak. Ekonomi Sınıfı yolcuları ise, Alman patates salatası ve paprikalı tavuk ile brokoli ve patatesin tadını çıkaracaklar.

Emirates Oktoberfest2

A380 Uçak Salonlarında İkramlar

Emirates'in A380 uçak salonlarında, krema peynirli ve chive'li sandviçler, Emmental peynirli lahmacun ekmeği ve tuzlu pretzeller sunulacak. Ayrıca, Oktoberfest zencefilli kurabiyeleri, Kara Orman keki, erik keki ve Alman usulü mascarpone peynirli kek gibi tatlılar da ikram edilecek. Yolcular, iniş öncesinde Oktoberfest süslemeli zencefilli kalplerle karşılanacak.

Havaalanı Salonları ve Eğlence

Münih, Frankfurt, Hamburg ve Düsseldorf havaalanı salonlarında, Alman makarnası Käsepätzle, Obazda ve pretzel gibi lezzetler servis edilecek. Ayrıca, patates salatası ve Sauerbraten (kavrulmuş et yemeği) gibi geleneksel yemekler de sunulacak.

Air France, ücretli ikram konseptini test edecek Air France, ücretli ikram konseptini test edecek

Yolcular, Emirates'in ödüllü uçuş içi eğlencesi "ice" ile Oktoberfest ruhuna uygun olarak 45 Alman filmi, 300’den fazla Hollywood filmi ve klasik Bud Spencer ve Terence Hill filmlerini izleyebilecekler. Müzik severler ise 28 Alman müzik listesi ve albümle festivale uygun bir atmosfer yaratacaklar.

Emirates, Frankfurt'a günde üç, Münih, Düsseldorf ve Hamburg'a ise günde iki uçuş gerçekleştirerek Oktoberfest’i kutlayacak.