Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri merkezine bağlı havayolu şirketi Emirates tarafından Türkiye’de ikinci kez düzenlenen ‘’Emirates İstanbul Golf Cup 2024, 15 Eylül Pazar günü Kemer Golf Kulübünde gerçekleşti.

Emirates Golf Cup 2024 1

15 Eylül saat 09.00’da başlayan turnuvada iş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen oyuncuları galibiyet için mücadele etti. Zorlu geçen mücadelede çeşitli kategorilerde dereceye giren sporculara turnuva sonrası 17.00’da düzenlenen törende ödülleri taktim edildi.

Rusya'da uçak biletleri cep yakıyor! Rusya'da uçak biletleri cep yakıyor!

Emirates Golf Cup 2024 2

Turnuvada kadınlarda mücadele eden Evrim Çetin oldukça iyi bir performans göstererek B kategorisinde 1.olurken, Erkeklerde ise B Kategorisinde birinci sıraya yerleşen Cengizhan Karaduman Emirates Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Mehmet Gürkaynak’ın elinden aldığı ödüller ile Emirates Business Class ile uçuşlarını gerçekleştirerek Dubai’de düzenlenecek DP World Tour Championship’i izlemeye hak kazandılar.

Mehmet Gürkaynak-1

Zehra Çilingiroğlu

Emirates Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Mehmet Gürkaynak her yıl düzenli olarak gerçekleştireceği Emirates İstanbul Golf Cup ile golf sporuna desteklerini sürdüreceğini belirtti.

Emırates Golf Cup 2024 4

Emirates İstanbul Golf Cup – Turnuva Sonuçları:

Emirates İstanbul Golf Cup 2024, Erkekler A kategorisinde Kemal Veli, B kategorisinde Cengizhan Karaduman, C kategorisinde Ömer Faruk Sönmez, Kadınlar A kategorisinde Zehra Çilingiroğlu ve B kategorisinde ise Evrim Çetin birincilik kupasını kaldırdı.

Ödül Töreni 1

Ödül Töreni 2

Ödül Töreni 3