Singapour Airlines 37 yıldır İstanbul uçuşlarını sürdürüyor Singapour Airlines 37 yıldır İstanbul uçuşlarını sürdürüyor

Delta Air Lines, önümüzdeki yaz sezonunda Berlin'den New York JFK Havalimanı'na olan uçuşlarını yeniden başlatıyor. Havayolu şirketi, Aero Routes portalına göre, 7 Mayıs'tan itibaren bu hattı haftada beş kez uçuracak. 10 Haziran'dan itibaren ise bu uçuşlar günlük olarak gerçekleştirilecek.

Delta Air Lines, Berlin-New York güzergahındaki uçuşlarını Boeing 767 tipi uçaklarla gerçekleştirecek. Bu uçaklar, hem konforlu hem de geniş kapasiteli olup yolculara üst düzey bir uçuş deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Delta yetkilileri, bu uçuşların yeniden başlamasının, artan talebi karşılamak ve yolculara daha fazla seyahat seçeneği sunmak amacıyla planlandığını belirtti. Berlin ve New York arasındaki direkt uçuşlar, hem iş hem de turistik seyahatler için büyük bir kolaylık sağlıyor.

Delta'nın Avrupa İletişim Direktörü Claudia Gonzalez, "Berlin ve New York arasında direkt uçuşların yeniden başlaması, iki şehir arasındaki ekonomik ve kültürel bağları güçlendirecek. Yolcularımıza daha fazla esneklik ve konfor sunmaktan mutluluk duyuyoruz," dedi.