Seyahat acentesi Flying Carpet, Almanya'nın Berlin şehrine yeni bir uçuş rotasının başlatılacağını duyurdu. 9 Haziran'dan itibaren Corendon Airlines Europe aracılığıyla haftada iki kez, Pazar ve Perşembe günleri operasyon yapacak.

Berlin'e gidiş-dönüş biletler kişi başı 549 dolar'dan başlayacak ve tatil paketleri kişi başı 799 dolardan başlayacak. Bilet fiyatlarına 20 kg'lik bagaj ve 7 kg'a kadar olan el bagajı dahildir. Yeni uçuş rotası, Euro 2024 turnesi nedeniyle bu yaz Almanya'ya olan seyahat talebinin artmasıyla geliyor.

Uçak bileti fiyatları son 5 yılda yüzde 84 arttı Uçak bileti fiyatları son 5 yılda yüzde 84 arttı

Flying Carpet'in Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Oren Cohen Maguri, "İsrail'deki ortağımız Corendon Airlines Europe'un daha fazla genişlemesini memnuniyetle karşılıyoruz. Özellikle İsrail'in Almanya'dan büyük destek aldığı bu dönemde, Berlin'in daha da ilgi göreceğine şüphem yok. Ayrıca, düşük maliyetli uçuşları iptal edilen tüm İsrailliler için Berlin'e olan uçuşlarımız, Corendon Airlines Europe'un en popüler destinasyonlarında güvenilir uçuşlar gerçekleştiriyor olmasına dayanıyor ve şimdi Berlin de şirketin geniş uçuş programına ekleniyor." dedi.

AERONEWS24