Türk Hava Yolları'nın geçmiş dönem ve gelecek dönem ki durumunu ele elan “Butikten Zirveye 20 Yıl Gelecek 10 Yıl” adlı eser satışta.

Türkiye'nin en değerli markası ve üst üste en büyük ihracatçısı olan milli bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları'nın geçmiş 20 yılı ve gelecek 10 yılı ele alan “Butikten Zirveye 20 Yıl Gelecek 10 Yıl” adlı eseri artık seçkin kitapçılar aracılığla da ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komistesi Başkanı Prof.Dr.Ahmet Bolat'ın sık sık referans olarak gösterdiği eser 9786254344992 ISBN koduyla seçkin kitapçılarda 350TL bedel ile satışta. 

Prof.Dr. Ahmet BOLAT, “Butikten Zirveye 20 Yıl Gelecek 10 Yıl” adlı eseri şu şekilde anlattı;

Türkiye’nin en değerli markası ve en büyük ihracatçısı olan Türk Hava Yolları, 20 yılda toplam gelirini 10 kattan fazla artırmış ve Türkiye ekonomisine sadece 2023 yılında 56 milyar ABD doları katkı sağlamıştır. Bir taraftan turizmin gelişmesinde büyük rol oynamış, diğer taraftan da taşıdığı kargolar ile ülkemizin ürünlerini dünyaya tanıtmıştır.

Geçtiğimiz 20 yılda; küresel finansal krizler, terör eylemleri ve Covid-19 salgını gibi tüm dünyayı etkisi altına alan ve havacılık sektöründe önemli dalgalanmalara sebep olan çok zorlu dönemlere hep beraber şahit olduk. Tüm bu zor şartlarda dahi Türk Hava Yolları’nı başarıdan başarıya taşıyan kahramanlar, görev bilinci ve sorumluluklarından asla taviz vermeyen, aidiyet ve azmi ile örnek olan Türk Hava Yolları çalışanlarıdır.

Bugün, küresel havacılık endüstrisinin lider markalarından biri olan, sektörün değer zinciri içinde yer alan 17 iştiraki ile birlikte her kademedeki her ferdiyle sayısı 84 bine varan büyük Türk Hava Yolları Ailesi, geçmiş 20 yıla olduğu gibi gelecek vizyonumuz ile önümüzdeki döneme de damgasını vurmaya hazırdır.

“Butikten Zirveye 20 Yıl Gelecek 10 Yıl” adını verdiğimiz bu eserde, havacılık gibi rekabetin son derece yoğun yaşandığı bir sektörde lokomotif rolünü üstlenen markamızın kat ettiği müthiş mesafeyi ele almaya çalıştık.

Pegasus, Ankara-Dublin seferlerine başladı Pegasus, Ankara-Dublin seferlerine başladı

Prof. Dr. Ahmet BOLAT

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı

Butikten Zirveye 20 Yıl

Kaynak: AERONEWS24