Orman yangınına havadan müdahale Orman yangınına havadan müdahale

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen nöbetçi vekil uygulamasında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri'ye inşa edilen yeni havaalanı terminal binasının yolcu alıma hazır bir durumda olduğunu belirtti. Çopuroğlu, açıklamasında hava limanının yakında açılışa hazır hale geleceğini ifade ederek, “Hava limanımız kurdelesinin kesilmesi için gün sayıyor” dedi.

Ayrıca, havaalanı terminal binası açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'ye gelme ihtimalinden bahseden Çopuroğlu, Kayseri'deki çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını vurguladı. Hava limanının 1,5 milyar TL maliyetle gün saydığını ve neredeyse tamamlandığını belirten Çopuroğlu, bu önemli projenin yanı sıra millet bahçesinin de benzer bir bedelle hayata geçirildiğini ifade etti.

Çopuroğlu, aynı zamanda belediyelerin de bu süreçte boş durmadığını ve tramvay hatlarının faaliyete geçtiğini, yeni yolların inşa edildiğini ve gençler arasında ilgi gören kütüphanelerin belediye başkanlarının çabalarıyla hayata geçirildiğini belirtti. Bu gelişmelerle birlikte, Kayseri'nin daha modern ve gelişmiş bir şehir haline geldiğini ifade etti.