Türk Telekom, müşteri deneyimini geliştirmek amacıyla Türk Hava Yolları iş birliğiyle sağladığı Türk Telekom WiFi Fly'ı yurt içi uçuşlarda da yolcuların kullanımına sunuyor. Artık iç hatlarda uçan yolcular, dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefonları üzerinden uçuş sırasında mesajlaşma veya internete erişim seçeneklerinden faydalanabilecekler.

American Airlines, De-icing Sezonuna Hazırlanıyor American Airlines, De-icing Sezonuna Hazırlanıyor

Türk Telekom, dijital dönüşüme yönelik yatırımları ve iş birlikleri ile müşterilere en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor. Türk Hava Yolları iş birliği kapsamında uygulanan WiFi servisi, uygun teknolojiye sahip tüm uçuşlarda yolculara sınırsız internet ve mesajlaşma imkanı sunacak.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, müşterilerin beklentilerine yönelik yaptıkları araştırmalar sonucunda kullanıcılara fayda sağlayan çözümler sunduklarını belirtti. Türk Hava Yolları ile iş birliklerini genişleterek yurt içi uçuşlarında da sınırsız mesajlaşma ve internet servisini başlatacaklarını ifade etti. Türk Telekom, müşterilerine havalimanları, kültür-sanat merkezleri, stadyumlar, kütüphaneler, ören yerleri, müzeler, restoranlar, bankalar, meydanlar, marinalar, uçak içleri, otobüs ve feribotlar gibi birçok noktada WiFi hizmeti sunarak internet deneyimini artırmayı hedefliyor.