Çatalca'da yaşanan trajik trafik kazası, Türk Hava Yolları (THY) ailesinde derin bir üzüntü yarattı. THY'nin deneyimli pilotlarından Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş ve E.E, uçuşları olmadığı bir gün sabahında, aynı araçta Çatalca istikametine seyahat ederken feci bir kaza geçirdi.

American Airlines, De-icing Sezonuna Hazırlanıyor American Airlines, De-icing Sezonuna Hazırlanıyor

Kaptan pilot E.E'nin kontrolündeki aracın, bir tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, THY'nin sevilen pilotlarından Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş hayatlarını kaybetti. Olay yerinde yaşamını yitiren bu iki deneyimli pilotun kaybı, Türk Hava Yolları camiasında derin bir üzüntüye neden oldu. Havacılık dünyasında sevgi ve saygı ile anılan pilotların ölümü meslektaşları ve sevdiklerinde büyük bir sarsıntı yarattı.

Kazadan yaralı olarak kurtulan E.E ise hemen hastaneye kaldırıldı. E.E'nin durumuyla ilgili detaylı bir sağlık raporu beklenirken, kazanın etkisiyle yaşanan acı kayıplar, hem THY personelini hem de havacılık topluluğunu derinden sarstı.

Olayla ilgili olarak savcılığın başlattığı soruşturma devam ediyor. Kazanın nedenleri ve detayları, adli makamların yapacağı incelemelerle ortaya çıkacak.