Skytrax 2023'te Avrupa’nın En İyi Havayolu, Dünyanın En İyi Business Class İkram Servisi, Dünyanın En İyi Economy Class İkram Servisi, Avrupa'nın En İyi Ekonomi Sınıfı Koltuğu ve Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu ödüllerini alan milli bayrak taşıyıcı hava yolu Türk Hava Yolları, yurt içinde de yatırımlarına devam ediyor.

Turkish Airlines Lounge | Türk Hava Yolları ®

TÜRK HAVA YOLLARI UÇUŞ ÖNCESİ AYRICALIKLI BİR DENEYİM YAŞAMAK İSTEYEN YOLCULARINI ÖZEL YOLCU SALONLARINDA AĞIRLIYOR.

Türk Hava Yolları Lounge'larında sunulan gurme lezzetler, dinlenme/çalışma alanları ve diğer özel imkanlarla değerli zamanınıza keyif katılıyor. 

Hali hazırda yurt içinde İstanbul, İstanbul Sabiha Gökçen, Adana Şakirpaşa, Antalya, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Bodrum Milas , Hatay, Kayseri, Trabzon ve Rize Artvin'de bulunan özel yolcu salonlarına bir yenisi daha ekleniyor.

Edinilen bilgilere göre Gaziantep Havalimanı için Temmuz ayının başında özel yolcu salonu yapımı işi için ihaleye çıkacak.

İŞTE TÜRK HAVA YOLLARI TARAFINDAN DUYURULAN İHALE DETAYLARI;

Türk Hava Yolları'ndan mil ödüllü yarışma Türk Hava Yolları'ndan mil ödüllü yarışma

TÜRK HAVA YOLLARI A.O. ’DAN GAZİANTEP HAVALİMANI ÖZEL YOLCU SALONU YAPIMI HİZMETİ ALIMI İHALE EDİLECEKTİR. 

Türk Hava Yolları A.O. tarafından “Gaziantep Havalimanı Özel Yolcu Salonu Yapımı Hizmeti” temini gerçekleştirilecektir.

İhale dokümanı, [email protected] ve [email protected] e-posta adresleri üzerinden talep edilerek ücretsiz temin edilebilir.

İhale dokümanı, yalnızca e-posta aracılığı ile temin edilebilir.

İsteklilerden; tekliflerinin %3 oranında geçici teminat, işi yüklenen firmadan %6 oranında kesin teminat alınacaktır.

İlgili hizmet alımına ilişkin olarak ekli şartnamelere uygun olarak hazırlamış olduğunuz fiyat teklifinizi ve şartnamelerde istenen evrakların tamamını 03.07.2023 Salı günü saat 16.00’a kadar kapalı zarf ile Genel Satınalma Başkanlığı’na ulaştırmanızı rica ederiz.

Ortaklığımız bu ihale ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi değildir. Ortaklığımız alıma konu olan hizmetleri satın alıp almamakta, dilediğinden kısmen ya da tamamen satın almakta serbesttir.