Dünyanın en çok ülkesine uçan hava yolu şirketi unvanına sahip Türk Hava Yolları, ilk ABD ortak markalı kredi kartını resmi olarak piyasaya sürdü. Yeni kart, Miles&Smiles sadakat programı aracılığıyla ABD'den daha fazla yolcu çekmeyi amaçlayan çeşitli avantajlar sunuyor.

ABD'li yolcular için büyük avantaj sağlayacak

Yeni kredi kartı, ABD'deki yolculara Star Alliance ağı içinde ödül seyahati için ek bir fırsat sunuyor. Bu adım, özellikle Türk Hava Yolları'nın United Airlines ile ortaklığı sayesinde ABD'li yolcular için avantajlı görünüyor. Her iki sadakat programının üyeleri de her iki hava yolunda mil kazanıp harcayabilirler. Türk Hava Yolları, şu anda İstanbul'dan ABD'deki 14 destinasyona uçuş gerçekleştiriyor ve bu sayıyı 20'ye çıkarmayı planlıyor.

Türk Hava Yolları Miles&Smiles Premier Visa Signature Kredi Kartı

İlk Electronic Bank tarafından verilen ve Imprint ile iş birliği içinde sunulan Türk Hava Yolları Miles&Smiles Premier Visa Signature Kredi Kartı, ilk 90 gün içinde 3.000 dolar harcayanlara 40.000 millik bir hoş geldin bonusu sunuyor. Hava yoluna göre, bu miller ABD'den İstanbul'a ücretsiz bir uçuş için yeterli olabilir. Imprint sözcüsü, lansmanın ardındaki motivasyonlarını vurguladı:

"Türk Hava Yolları ile olan ortaklığımız, değişen bir sektörde müşterilerin ihtiyaçlarını karşılama konusundaki başarımızı, benzer şekilde gelişen hava yolu sektörüne taşımamıza olanak tanıyor."

DENTUROD Başkanı Şen’den THY’ye Sefer Artırma Çağrısı DENTUROD Başkanı Şen’den THY’ye Sefer Artırma Çağrısı

"Türk Hava Yolları Miles&Smiles Premier Visa Signature® Kredi Kartı, yolcuların seyahat deneyimlerini optimize etmelerini sağlamak için tasarlandı ve sunduğu çeşitli avantajlarla bu ünlü hava yoluna müşteri sadakatini artıracak."

Kartın yıllık ücreti 99 dolar olup, harici işlem ücreti bulunmuyor.

Türk Hava Yolları Kartının Avantajları

Türk Hava Yolları Miles&Smiles Premier Visa Signature® Kredi Kartı, hoş geldin bonusunun yanı sıra, ABD'li kart sahiplerine birçok sürekli avantaj da sunuyor. Kart, Türk Hava Yolları ile yapılan harcamalarda en yüksek kazanç oranını sağlarken, diğer seyahatle ilgili harcamalar için bonus puanlar kazanılmasını sağlıyor.

Kazanç oranları şu şekilde:

  • Türk Hava Yolları harcamalarında 3x Mil
  • Yemek, konaklama, market alışverişi ve eğlence harcamalarında 2x Mil
  • Diğer tüm harcamalarda 1x Mil

Kart ayrıca Visa Signature programı kapsamında çeşitli avantajlar da şunlar:

  • Visa Signature Lüks Otel Koleksiyonu aracılığıyla seyahat, etkinlik biletleri ve akşam yemeği rezervasyonları için 7/24 ücretsiz yardım.
  • Visa Signature Concierge aracılığıyla seyahat, etkinlik biletleri, akşam yemeği rezervasyonları ve daha fazlası için 7/24 ücretsiz yardım.
  • Visa Signature Araç Kiralama Ayrıcalıkları sayesinde araç kiralama indirimleri ve ek avantajlar.
  • Universal Orlando Resort ve Universal Studios Hollywood'da "heyecan verici avantajlar" ve indirimler.
  • Üç ay ücretsiz Shipt üyeliği ve ardından dokuz ay boyunca %50 indirimli üyelik.

Potansiyel başvuru sahipleri, kredi notlarını etkilemeden uygunluklarını kontrol edebilirler, çünkü yalnızca başarılı başvurular için kredi raporu sorgulaması yapılacak. Onaylanan başvuru sahipleri, kart bilgilerini hemen alıp dijital cüzdanlara ekleyebilirler.

Kazanılan Millerin Kullanım Alanları

Miles&Smiles programı aracılığıyla kazanılan miller, ödül biletler, lounge erişimi, bagaj ücretleri ve Star Alliance taşıyıcılarında ödül yükseltmeleri için kullanılabilir. Buna ABD'de United Airlines ve yurtdışındaki diğer hava yolları da dahil olduğu belirtildi.

Kaynak: AERONEWS24