İsrail'in Tel Aviv kentinde patlama sesleri duyuldu. El Kassam Tugayları, iki M90 roketi atıldığını açıklarken İsrail ordusu roketlerden birinin denize düştüğünü ve diğerinin sınırların dışına çıktığını belirtti.

Hamas’ın askeri kanadı İzzettin El Kassam Tugaylarının Telegram kanalından bugün yapılan açıklamada, İsrail'in Tel Aviv kenti ve çevrisini iki M90 roketiyle hedef aldıklarını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Boeing, İlk Üretim Grey Wolf Helikopterlerini ABD Hava Kuvvetleri'ne Teslim Etti Boeing, İlk Üretim Grey Wolf Helikopterlerini ABD Hava Kuvvetleri'ne Teslim Etti

"Kassam Tugayları, siyonistlerin sivillere yönelik katliamlarına ve Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkının kasıtlı olarak yerinden edilmesine tepki olarak Tel Aviv şehrini ve banliyölerini iki M90 roketiyle bombaladı."

Öte yandan İsrail Savunma Kuvvetleri'nden (IDF) yapılan yazılı açıklamada ise, Gazze Şeridi'nden atılan bir roketin İsrail'in merkez bölgesinde açık denize düştüğü ve roketin denize doğru ilerlemesi nedeniyle saldırı uyarı sirenlerinin çalmadığı ifade edildi. IDF ayrıca İsrail sınırlarına doğru ilerlemeyen ikinci bir roketin de tespit edildiğini belirtti.