Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri timi SOLOTÜRK, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında özel bir gösteri gerçekleştirdi. 25 Aralık'ta düzenlenen etkinlikte, SOLOTÜRK pilotları, Gaziantep semalarında şehitler için özel bir uçuş gerçekleştirdi.

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde gösterdiği direnişin simgesi olma özelliğini taşıyor. Bu anlamlı günün kutlamaları kapsamında SOLOTÜRK, Türk bayrağını gururla temsil ederek semalarda özel bir gösteri icra etti.

Türkiye - Hollanda maçı Berlin uçak bileti satışlarını yüzde 550 artırdı Türkiye - Hollanda maçı Berlin uçak bileti satışlarını yüzde 550 artırdı

SOLOTÜRK'ün Gaziantep semalarında gerçekleştirdiği uçuş, vatandaşlar arasında büyük ilgi ve beğeni topladı. Renkli ışıklar eşliğinde gerçekleştirilen gösteri, özellikle şehitleri anma ve Gaziantep'in kurtuluşu için düzenlenen etkinliklere katılan izleyiciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Gösteriyi izlemeye gelen vatandaşlar, cep telefonlarıyla kayda alarak bu özel anı ölümsüzleştirdi. SOLOTÜRK pilotları, yaptıkları gösteriyle sadece hava akrobatik yeteneklerini sergilemekle kalmayıp, aynı zamanda Gaziantep halkına duydukları saygı ve minnettarlığı da sembolik bir şekilde ifade etti