Samsonite Lite-Box Alu serisi bir valizde aranılan performans beklentisini yeniden tanımlıyor. Tarzınızı ve seyahat deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan Samsonite Lite-Box Alu sadece bir valiz değil; rafine zevkin ve ödün vermeyen kalitenin bir ifadesi olarak öne çıkıyor.

Samsonite ve BOSS iş birliğiyle, yüksek kaliteli bir valiz serisi olarak dikkat çeken Lite-Box Alu, yeniliğe ve zamansız tasarıma olan tutkuyu, uzun ömürlü benzersiz bir deneyimle birleştiriyor. Lite-Box Alu serisinin sağlam, birinci sınıf kaliteyle anotlanmış alüminyum gövdesi ve köşe destekleri, kişisel eşyaları zahmetsizce koruyor. Böylece seyahat deneyimini daha güvenli ve huzurlu bir hale getiriyor.

Tren fiyatlarına zam geliyor Tren fiyatlarına zam geliyor

Zarif tasarımı ve rafine karakterleri sayesinde adanmışlık duygusu yaratan Lite-Box ALU serisinin sessiz çift tekerlekleri, uzun çift tüp çekme kolu ve yumuşak manevra kabiliyeti optimum konfor sağlıyor. Güvenli kilit sistemiyle donatılan Lite-Box ALU, seyahatlerde kolay ve rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Tüm ihtiyaçları karşılayan geniş iç tasarımı, bir valize konulması gereken bütün eşyalardan daha fazlasını alıyor.