New York Post'un haberine göre, Florida'ya yönelik bir JetBlue uçuşunda, ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson tarafından saldırıya uğrayan bir yolcu, yaşadığı travma ve hasar nedeniyle 450.000 dolarlık tazminat talebinde bulunuyor.

Söz konusu yolcuyu temsil eden avukat, Nisan 2022'de San Francisco'dan Florida'ya gerçekleşen bir uçuş sırasında yaşanan saldırının yolcunun "yaralanmalar ve hasarlar" yaşamasına neden olduğunu belirterek, Tyson'ın hukuk ekibine dava öncesi uzlaşma talebini iletti.

Mike Tyson'ın hukuk ekibi, yolcunun daha önce benzer suçlamaları takip etmemesi göz önüne alındığında, beklenmedik bir durum karşısında hazırlıksız olduklarını ifade etti.

Melvin Townsend'in avukatı tarafından hazırlanan yasal mektuba göre, Townsend, saldırıdan hemen sonra şiddetli baş ağrısı ve boyun ağrısı yaşadı ve hala Tyson'ın saldırısının etkilerini hissediyor. Bu nedenle, 450.000 dolarlık tazminat talebinin içinde, tıbbi bakım masraflarını, terapi, ilaç tedavisi ve depresyon ile travma sonrası stres bozukluğu (TSSB) gibi tedavileri karşılamak yer alıyor.

Olayın detaylarına göre, Nisan 2022'de San Francisco Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan JetBlue uçuşunda Tyson'ın saldırısı gerçekleşti. Bir yolcu tarafından kaydedilen görüntülerde, Tyson'ın arkasındaki koltukta oturan Townsend'in, boksörle alay edildiği ve Tyson'ın ona defalarca yumruk attığı görülebiliyor.

Erdoğan'dan Adana Havalimanı ile ilgili önemli açıklama Erdoğan'dan Adana Havalimanı ile ilgili önemli açıklama

Tyson, daha sonra yaptıkları için özür diledi, ancak saldırıya uğrayan yolcu, herhangi bir suçlama yapmamayı tercih etti. San Mateo İlçesi Bölge Savcısı Steve Wagstaffe, olayın çevresindeki koşullar nedeniyle Tyson'a karşı herhangi bir suçlama yapılmayacağını belirtti. Hem mağdurun hem de Tyson'ın bu konudaki talepleri dikkate alındı.