Lufthansa Cargo, Frankfurt'taki ana merkezinden Boeing 777F uzun menzilli filosu ile iki yeni Asya istasyonuna daha uçuş gerçekleştirmeye başladı. Taşıyıcı, ilk kez Shenzhen Boa’an Uluslararası Havalimanı'nı (SZX) kargo ağına ekledi ve bu destinasyona haftada iki kez hizmet verecek. Lufthansa Grubu'nun lojistik uzmanı ayrıca, son dönemde Zhengzhou'ya (CGO) haftada üç kez kargo uçuşları başlattı.

Lufthansa Cargo, Asya-Pasifik bölgesinde şimdi 19 destinasyona 47 haftalık uçuş frekansı ile hizmet veriyor.

Çin'de özellikle Avrupa'ya yapılan gönderimler için e-ticaret sektörü büyüyor ve bu da artan hava kargo kapasitesini zorunlu kılıyor.

Bu genişleme, taşıyıcının daha fazla destinasyonu verimli ve sürdürülebilir bir şekilde hizmet etme kabiliyetini artıran yeni bir Boeing 777F kargo uçağının bu yaz eklenmesiyle destekleniyor. Bu ağ genişlemesi, Lufthansa Cargo'nun küresel iş dünyasını destekleme ve önemli kargo bölgelerinde büyüme stratejisi ile uyumludur.

Havacılık sektörünün yatırım notu yükseliyor Havacılık sektörünün yatırım notu yükseliyor

Lufthansa Cargo'nun yan kuruluşları olan heyworld ve CB Customs Broker, e-ticaret gönderileri için kapsamlı çözümler sunarak nakliye, gümrükleme ve uyumlu ileri taşıma gibi hizmetler sağlıyor. Bu sayede, kargo müşterileri için sorunsuz bir süreç garanti ediliyor.

Kaynak: AERONEWS24