Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan ve rotası Nikaragua olarak belirlenen Legend Airlines'e ait A340 tipi uçak, yakıt ikmali için planlı bir iniş gerçekleştirdiği Fransa'nın Vatry Havalimanı'nda olağandışı bir duruma maruz kaldı.

Romanya merkezli havayolu şirketi Legend Airlines'ın, BAE'nin Fujairah şehrinden kalkan uçağında, 303 Hint vatandaşıyla birlikte toplamda kaç kişinin bulunduğu belirtilmezken, uçağın 8 saat süren bir uçuşun ardından 21 Aralık Perşembe günü Paris Vatry Havalimanı'na indiği açıklandı.

AJet uçağında yolcular arasında kavga çıktı! AJet uçağında yolcular arasında kavga çıktı!

Fransız yetkililer, uçakta çok sayıda yabancı uyruklu yolcu bulunması nedeniyle güvenlik ekiplerinin detaylı bir inceleme başlattığını ve uçağın yolcularıyla birlikte gözetim altına alındığını belirtti. İncelemenin devam ettiği sırada, güvenlik ekiplerinin insan kaçakçılığı şüphesiyle soruşturma yürüttüğü ifade edildi.

Legend Airlines tarafından yapılan açıklamada ise insan kaçakçılığı iddialarının reddedildiği, ancak olaya ilişkin incelemelerin devam ettiği vurgulandı. Haber merkebimiz olayı yakından takip etmeye devam ederken, gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.