Tailwind Havayolları'na IATA Üyeliği Sonrası Özel Ziyaret Tailwind Havayolları'na IATA Üyeliği Sonrası Özel Ziyaret

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) çatısı altındaki Türkiye'nin 48 havalimanının güvenlik hizmetlerinde önemli bir adım atıldı. Ulusal Özel Güvenlik ve Koruma şirketi ile yapılan anlaşma kapsamında, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda başlayan başarı hikayesi 2023 yılının sonunda DHMİ'ye bağlı 48 havalimanında, 24 ay süreyle, 4000 personel ile güvenlik hizmeti sunma sorumluluğunu üstlenerek devam edecek.

Anlaşmanın 1 Ocak 2024 itibariyle yürürlüğe girdiği belirtilen açıklamada, şirketin büyüme ivmesi kazandığı ve 2024 yılında hizmete girecek olan Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın da 36 ay süreyle güvenlik hizmetine başlayacak olmasının sevinci dile getirildi.

Ulusal Özel Güvenlik ve Koruma Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Güntay, yapılan anlaşmanın yanı sıra uluslararası alanda projeler için çalışmalara devam ederek, en büyük hayallerinden birinin yurtdışında uluslararası bir havalimanında Türkiye'yi temsil etmek olduğunu ifade etti. Şirketin sektördeki başarıları ve istikrarlı büyüme trendine vurgu yapılırken, 12.000 kişiye istihdam sağlama başarısıyla gurur duyulduğu belirtildi.