Barcelona Uluslararası Havalimanı'nda, bagaj paketlemesi yapan iki grup arasında müşteri kapma meselesi nedeniyle çıkan kavga, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle son buldu.

Havalimanında seyyar olarak bagaj paketleme hizmeti sunan iki grup arasında çıkan anlaşmazlık, kısa sürede şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Taraflar, valizleri paketleyen kalın streç rulolarıyla birbirine saldırdı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, tarafları ayırmak ve durumu kontrol altına almak için hızla harekete geçti.

Yaşanan arbede sırasında bir kişi başından aldığı yaralar nedeniyle hastaneye kaldırılırken, güvenlik güçleri olaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Dünya genelinde yolcu sayısı arttı Dünya genelinde yolcu sayısı arttı

Barcelona Havalimanı yetkilileri olaya ilişkin yaptıkları açıklamada, "Havalimanında bagaj paketleme hizmetimiz olmadığı için dışarıdan bazı kişiler havalimanında seyyar olarak bunu yapıyor. Ancak artık havalimanında bu hizmeti biz vereceğiz ve bu tür görüntülere bir daha izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Havalimanı, benzer olayların tekrar yaşanmaması ve güvenlik standartlarının artırılması amacıyla kendi bagaj paketleme hizmetini sağlama kararı aldı.