Havacılığın anlamlı günlerinden biri olan 7 Aralık Uluslararası Dünya Sivil Havacılık Günü, İstanbul Gelişim Üniversitesi Havacılık Kulübü'nün organizasyonuyla büyük bir etkinlikle kutlanıyor. Türkiye'nin en aktif öğrenci kulüplerinden biri olan İstanbul Gelişim Üniversitesi Havacılık Kulübü, düzenlediği çeşitli etkinliklerin yanı sıra her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Bulutların Üstünde" havacılık panelini bu yıl da gerçekleştiriyor. "Bulutların Üstünde 4.0" adını taşıyan panel, havacılık sektörünün birçok alanını kapsayan geniş bir içeriğe sahip olacak.

Panel, toplamda biri çevrim içi olmak üzere 5 oturumdan oluşacak. Türkiye'nin önde gelen havacılık şirketlerinin yöneticileri, havacılık operasyonlarının önemli isimleri, çeşitli departman direktörleri, uçuş ekibi ve Türk Hava Yolları gibi bayrak taşıyıcı şirketin yanı sıra uluslararası alanda tanınan havacılık uzmanları da panelist olarak yer alacak. Bu sayede katılımcılar, sektördeki önde gelen isimlerin deneyimlerinden, bilgilerinden ve görüşlerinden faydalanma şansına sahip olacaklar.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek sürpriz çekilişlerin yanı sıra, önde gelen havacılık şirketleri ve sponsor firmaların fuaye alanındaki stantları da etkinliğe renk katacak. Türkiye'deki en büyük havacılık panellerinden biri olan "Bulutların Üstünde 4.0" paneli, sektördeki güncel gelişmeleri takip etmek, sektör profesyonelleriyle tanışmak ve havacılık tutkunları arasında deneyim ve bilgi paylaşımını teşvik etmek amacıyla düzenleniyor.

Tailwind Havayolları'na IATA Üyeliği Sonrası Özel Ziyaret Tailwind Havayolları'na IATA Üyeliği Sonrası Özel Ziyaret

İstanbul Gelişim Üniversitesi Havacılık Kulübü Yönetim Ekibi, "Hayallerinizdeki varış noktasına inin." sloganıyla tüm havacılık meraklılarını bu özel etkinliğe davet ediyor. Bu büyük organizasyon, genç havacılık tutkunlarına sektördeki fırsatları keşfetme ve deneyim kazanma imkanı sunacak.