Milli Savunma Bakanlığı Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı haberleri ve güncel Milli Savunma Bakanlığı gelişmeleri, Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili tüm video, Milli Savunma Bakanlığı fotoğrafları ve Milli Savunma Bakanlığı haberleri Aeronews24.com - Havacılık, Seyahat ve Turizm Haberleri sitemizde


Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerine en az dört yıl süreli fakülte veya yüksekokul mezunlarından muvazzaf subay temini yapılacağını duyurdu.

MSB'den Sakarya Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümüne ilişkin paylaşım

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı paylaşımda Sakarya Meydan Muhaberesinde görev almış havacıları andı.

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütüne yönelik son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 95 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 2024-2025 Uçuş Eğitim Yılı’nın, Çanakkale Şehitler Abidesi’nden yapılan anlamlı bir saygı geçişi ile başlatıldığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Deniz Görev Grubu görevine katılan TCG GÖKSU fırkateyninde Libya açıklarında helikopter iniş-kalkış eğitimlerinin yapıldığını duyurdu.

Irak’ın kuzeyindeki Gara, Metina ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç bölgesinde 17 terörist etkisiz hale getirildi.

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) son bir haftada 65 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında 22 limanda 24 gemiyi halkın ziyaretine açacaklarını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hava Kuvvetleri Komutanlığı gösteri ekibi SOLOTÜRK'ün, 30 Ağustos'ta İstanbul'da gösteri uçuşu yapacağını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde meydana gelen trafik kazasında 1 askerimizin şehit olduğunu, 11 askerimizin de yaralandığını açıkladı.

  • 28°C
  • 34,25 %0.28
  • 37,64 %-0.37
  • 2.920,13 %0.14
  • 9.109 %2.37
  • 62.080 %1.07
  • 2.420 %1.38
Reklam Bloğu