Hava Yolu Haberleri

Hava Yolu haberleri ve güncel Hava Yolu gelişmeleri, Hava Yolu ile ilgili tüm video, Hava Yolu fotoğrafları ve Hava Yolu haberleri AERONEWS24 - Havacılık Haberleri sitemizde


Sivil Havacılık

Kars’ta bir hava yolu firması gerekçe göstermeksizin seferini iptal edince yolcular isyan etti. Havaalanında uçak seferinin iptal edildiğini öğrenen yolcular,...

Sivil Havacılık

İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov'un RIA Novosti ile yaptığı görüşmede THY'nin Rus yolculara para iadesi yapacağı duyuruldu.

Sivil Havacılık

Küresel hava yolu şirketlerinin bu yılki karı 30 milyar doları geçebilir

Madagaskar'ın ulusal hava yolu şirketi Air Madagascar (Madagascar Airlines), yeniden yapılandırma sürecine destek amacıyla Dünya Bankası'ndan ek finansman sağladı.

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden American Airlines, bu kış Karayipler ve Latin Amerika’ya seyahat etmeyi planlayanlar için daha fazla seçenek...

Air Serbia, gelecekteki maskotunun adı ve tasarımı için heyecan verici bir yarışma başlattı.

Hindistan'ın Air India ve Vistara havayolu şirketlerinin sahibi olan Tata Sons, Hindistan'ın havayolu şirketlerinin birleşmesini hızlandırmayı planlıyor.

Sivil Havacılık

ABD'de 101 yaşındaki bir kadın, hava yolu şirketinin sistemindeki sorun nedeniyle uçuşa 2 yaşında bebek olarak kaydedildi.

Sivil Havacılık

Rsuya'da havacılık sektöründe yapılan harcamaların detaylarına ilişkin veriler, Hava Taşımacılığı Operatörleri Birliği (AEVT) tarafından açıklandı.

Sivil Havacılık

İsviçreli havayolu şirketi Swiss, Ortadoğu'daki son gelişmeler ışığında Tel Aviv ve Beyrut uçuşları için yeni bir karar aldı.

Sivil Havacılık

Alman bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Lufthansa, İran'ın başkenti Tahran ve Lübnan'ın başkenti Beyrut'a olan uçuşları 30 Nisan'a kadar iptal...

Sivil Havacılık

İranlı yetkili Lufthansa Hava Yollarının "Tahran uçuşlarını tamamen iptal ettiği" iddialarını yalanladı

  • 26°C
  • 32,57 %0.16
  • 35,25 %0.41
  • 2.468,10 %0.19
  • 10.740 %0.54
  • 58.400 %-4.26
  • 3.198 %-4.34
Reklam Bloğu