Lüks ve konforu bir araya getiren Gloria Hotels & Resorts, denizin eşsiz mavisinin yemyeşil bitki örtüsü ile buluştuğu Akdeniz’in doğal güzelliğinde misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Gloria Hotels & Resorts, ayrıcalıklı konaklama hizmetinin yanı sıra muhteşem konserler, eşsiz lezzetler, profesyonel SPA deneyimi ve çocuklara özel aktiviteler ile tatili sevdiklerinizle yaşayacağınız unutulmaz anılara dönüştürüyor.

Lüks ve Konforun tatil ile buluştuğu yer, Gloria Hotels & Resorts

Lüks ve sadeliğin benzersiz uyumuyla eşsiz bir konaklama deneyimi sunan Gloria Hotels & Resorts, bir tatilden çok daha fazlasını hayal eden misafirlerine ayrıcalıklarla dolu bir konaklama hizmeti sunuyor. Misafirlerinin mutluluğundan ilham alarak tasarlanan yepyeni yüzüyle unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan Gloria Serenity Resort ve Gloria Golf Resort, mimari detaylardan dekorasyona kadar köklü bir değişime hayat vererek kullanışlı ve konforlu alanlarıyla dikkat çekiyor.

Göbeklitepe'ye turist akını Göbeklitepe'ye turist akını

Doğanın kalbinde, binlerce ağacın içinde; Fit Gloria ve birçok doğa aktivitesi

Fit Gloria, golf, tenis, su sporları, bisiklet, koşu, padel tenis, futbol, voleybol gibi temel sporların yanı sıra, üst düzey hizmet sunan eğlence ve aktivite departmanı daha birçok birbirinden özgün aktivitelerle misafirleri için tasarladı. Her anı dinamik bir tatil için tasarlanmış Gloria Golf Resort, davetkar yeşil ve mavi tonlarına açılan terasları, süit ve villalarıyla lüks kavramına yeni bir anlam katan Gloria Serenity Resort ve spor, sağlık ve doğayı kusursuz biçimde harmanlayan Gloria Verde Resort, keyifli anların öne çıktığı bir deneyim sunuyor.

Dünya Mutfağından Sınırsız Lezzetler

Baştan sona yenilenen restoranları ile şıklığı lezzetle buluşturan Gloria Hotels & Resorts, misafirlerini benzersiz bir gastronomi yolculuğuna çıkarıyor. Her biri Türk ve Dünya mutfağının farklı konseptlerde hizmet veren a la carte restoranlardın her biri şehir içindeki en iyi restoranlarla yarışacak lezzetlere sahip durumda. Bunun yanında her gün özel olarak üretilen ürünlerden oluşan pastaneye, dünyaca ünlü Belçika çikolatalarının sergilendiği çikolata mağazası, yüzlerce farklı çeşitlere sahip el yapımı dondurmalar, snack barlar ile misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

Gloria Oda

Her Anlamda Eşsiz Bir Tatil Deneyimi

Denizin eşsiz mavisinin yemyeşil bitki örtüsü ile buluştuğu Akdeniz’in doğal güzelliğinde misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunan Gloria Hotels & Resorts, ayrıcalıklı konaklama hizmetinin yanı sıra muhteşem konserler, profesyonel SPA deneyimi ve çocuklara özel aktiviteler ile tatili sevdiklerinizle yaşayacağınız unutulmaz anılara dönüştürüyor. Mavi bayraklı plajı ve doğa ile iç içe benzersiz konumu ile Akdeniz’in muhteşem havasında tazeleneceğiniz bir tatil deneyimi yaşatıyor.