Birleşik Arap Emirlikleri merkezli havayolu şirketi Etihad, Abu Dhabi Havalimanı'ndaki Terminal A'da bulunan yeni lounge'larını tanıttı. Havayolu, bu ay içinde kademeli olarak hizmete giren Terminal A'da bulunan Etihad Lounge ile yolcularına yüksek kaliteli bir seyahat deneyimi sunuyor.

Terminal A'nın kuzey tarafında yer alan özel salon, üç katlı bir alana sahip ve içerisinde Ortadoğu, Birleşik Arap Emirlikleri ve dünya mutfağından lezzetli yemekler sunan restoran, dinlenme alanları ve çatı bölümünde Constellation Bar gibi özellikler barındırıyor.

Etihad İcra Kurulu Başkanı Antonoaldo Neves, "Yeni evimiz Terminal A'daki Etihad Salonları'nı tasarlarken, ekiplerimiz her ayrıntıyı düşündüler ve misafirlerimizi kapıdan adım attıkları andan itibaren memnun edecek bir deneyim sağladılar" dedi.

Etihad Lounge'larına Etihad'ın The Residence, First ve Business Class seyahat eden yolcular ile uygun statüye sahip Etihad Guest üyeleri erişebilirler. Ekonomi sınıfında seyahat eden yolcular ise doluluk durumuna bağlı olarak Etihad Lounge'unu kullanma fırsatına sahiptir.

Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu

Abu Dhabi Havalimanı'ndaki yeni Terminal A, 1 Kasım'dan 14 Kasım'a kadar kademeli olarak yolculara hizmet vermeye başladı. Bu yeni tesis, Etihad Airways yolcularına daha konforlu ve keyifli bir bekleme ve dinlenme alanı sunmayı hedefliyor.