Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu

T&T Havalimanı İşletmeciliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Ercan Havalimanı'nda gerçekleştirilen özel bir düzenleme ile gelen ve giden yolcu bölümlerine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucu liderleri, merhum Rauf Raif Denktaş ve merhum Dr. Fazıl Küçük'ün fotoğraflarını içeren ışıklı panolar yerleştirildi.

29 Ekim'de "Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzyılı" kapsamında 100. Yıl bayraklarının asıldığı Ercan Havalimanı'na, şimdi de Kuzey Kıbrıs'ın 40. Kuruluş Yıldönümü anısına özel bayraklar eklendi. Ayrıca, check-in ekranlarına KKTC'nin 40. Kuruluş Yıldönümü kutlama mesajı yansıtılarak, bu özel gün ziyaretçilere duyuruldu.

Giden yolcu bölümünde, büyük bir Kuzey Kıbrıs haritası içerisinde kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ve toplum lideri Dr. Fazıl Küçük'ün resimlerinin olduğu maketler yer aldı. Maketin üzerinde ise "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40. Yılı kutlu olsun" mesajı göze çarpıyor.

Bu özel düzenleme, Kuzey Kıbrıs'ın tarihindeki önemli kilometre taşlarından birini vurgulayarak, havalimanı ziyaretçilerine ve yolcularına tarihi bir atmosfer sunuyor.