Emirates, ULTRAs 2023 Ödülleri'nde iki büyük ödüle layık görülerek ön plana çıktı. "Dünyanın En İyi Havayolu" ve "Orta Doğu'nun En İyi Havayolu" ödülleriyle taçlandırılan dünyanın en büyük uluslararası havayolu, dünya çapındaki ürünleri, benzersiz hizmetleri ve sunduğu avantajlı fiyat kampanyaları sayesinde binlerce global yolcunun oyunu kazandı.

Emirates Hizmet Sunumu Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Thomas Ney, ödülleri Dubai'de Nikki Beach Club'da düzenlenen bir törende kabul etti. Törene seyahat sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra birçok önemli konuk da katıldı.

Emirates'in Operasyon Direktörü Adel Al Redha konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Lüks seyahat deneyimleri konusunda dünyanın en iyi sağlayıcılarından biri olarak yeniden seçilmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Emirates, çıtayı her zaman en yükseğe koymasıyla ünlüdür ve geçtiğimiz yıl da bu durum için bir istisna olmadı. Retrofit programımızdan tamamen yeni kabin iç mekanları ve Premium Ekonomi koltuklarıyla 10 adet A380'i piyasaya sürdük ve global ağımızı 140'tan fazla uçuş noktasına genişlettik. Retrofit programımızdaki uçaklarımızdan tamamen yeni kabin içiyle ve Premium Ekonomi koltuklarıyla 10 adet A380'in donanımını tamamladık ve global ağımızı 140'tan fazla uçuş noktasına genişlettik. Yolcularımızın seyahat deneyimini geliştirmek için sürekli olarak yenilikçi çözümler ve ürünler sunmaya kararlıyız. Her zaman bizimle, yani iyisiyle uçmayı tercih eden sadık yolcularımıza teşekkür ederiz. Çıtayı daha da yükseltmek için sabırsızlanıyoruz!”

24 Yolcu uçaktaki küflü yemekten rahatsızlandı 24 Yolcu uçaktaki küflü yemekten rahatsızlandı

Ultratravel Başkanı Nick Perry ise konu hakkında şunları söyledi: “Pandemi sonrasında lüks seyahat etmeyi tercih eden yolcuların güçlü bir şekilde artmasıyla, pazarın en üst noktasındaki rekabet de sürekli artıyor. Emirates'in 2023'te Dünyanın En İyi Havayolu seçilme başarısı gerçekten etkileyici. Emirates bir yıl daha zirvedeki pozisyonunu korumaktan haklı olarak gurur duyabilir.”