Almanya'nın ikinci büyük seyahat grubu Dertour Group'un otelcilik şirketi Dertour Hotels & Resorts (DHR), Türkiye ve Mısır'daki otel sayısını hızla artırarak büyümeye devam ediyor.

2024 yılının sonuna kadar, Dertour'un popüler markaları Sentido, Calimera ve Aldiana, her iki ülkede de faaliyet göstermeye başlayacak. Bu büyüme stratejisi çerçevesinde, Dertour, Mayıs ayında Mısır'da açılan 5 yıldızlı Sentido Reef Oasis Suakin Resort ile başlangıç yaptı. Yıl sonuna kadar ise, Sentido Caribbean World Soma Bay ve Aldiana Club Naga Bay isimleriyle iki yeni otel daha açılacak. 2024 yılına 4 otelle giriş yapan Dertour, yıl sonunda Mısır'daki otel sayısını 8'e çıkaracak. Bu otellerin 6'sı Sentido, biri Calimera ve biri de Aldiana markası altında hizmet verecek.

Rusların ilk yurt dışı tercihi Türkiye oldu Rusların ilk yurt dışı tercihi Türkiye oldu

Türkiye'de de büyümesini sürdüren Dertour Hotels & Resorts, 2024 yılı sonunda burada toplam 8 tesise ulaşmayı planlıyor. Bu tesislerin 4'ü Sentido, 3'ü Calimera ve 1'i Aldiana markaları altında faaliyet gösterecek. Grubun Side'deki oteli Calimera Side Resort, kapsamlı bir renovasyon sürecinin ardından yeniden hizmete açıldı. Ayrıca, dört yıldızlı ve 219 odalı Sentido Lycus Beach (Alanya), Mayıs ayından itibaren misafirlerini ağırlamaya başladı.

Dertour Hotels & Resorts, Türkiye ve Mısır'daki varlığını güçlendirerek turizm sektöründe önemli bir oyuncu olmayı sürdürüyor. Bu genişleme planları, grubun bölgedeki turizm pazarına olan güvenini ve bağlılığını gösteriyor.