Azerbaycan Havayolları (AZAL), prestijli modacı Rufat İsmayil'in tasarladığı yeni üniformalarıyla bir kez daha şıklık ve profesyonellikte öne çıkıyor. AZAL Müşteri Deneyimi Yönetimi Başkanı Varda Harhara, ekibin bu yeni imajının, personelin profesyonellik düzeyini yükseltmenin yanı sıra, güncellenen menü ve bir dizi diğer hizmet iyileştirmelerini de içererek havayolu müşterilerinin beklentilerine uygunluğu açıkça ortaya koyduğunu belirtti.

Varda Harhara, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekibin yeni imajı, personelin profesyonellik düzeyinin artırılması, güncellenen menü ve diğer birçok ayrıntı dahil olmak üzere havayolu müşterilerinin beklentilerini karşılayacak bir dizi hizmetin iyileştirilmesi yönündeki önemli değişiklikleri açıkça yansıtıyor. Tüm bunlar, AZAL’ın ana önceliklerinden biri olan konforlu ve kusursuz bir seyahat deneyiminin ayrılmaz bir parçasıdır" ifadelerini kullandı.

A350 teslimatı gecikti... Emirates planlarını değiştirdi A350 teslimatı gecikti... Emirates planlarını değiştirdi

AZAL'ın yeni üniformaları, estetik detayları ve şık tasarımıyla dikkat çekerken, havayolu şirketinin hizmet kalitesini artırmaya yönelik adımlarıyla birleşerek yolcularına unutulmaz bir seyahat deneyimi sunma hedefini vurguluyor.