AYJET Uçuş Okulu, 113. Dönem Mezuniyet Töreni'ni, mezun pilotlar ve aileleriyle birlikte Hezarfen Havaalanı'nda gerçekleştirdi. Havayollarında pilot olma hedefiyle Uçuş Okulu'nda uçuş eğitimine başlayan 16 genç pilot adayı, yoğun ve zorlu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşadı. Tören, AYJET Okul Müdürü Naci Uçar ve 113. dönem birincisi Hakan Şen'in konuşmalarıyla renklendi.

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu tarafından yetiştirilen 1743 mezun pilotun 1612'si kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladı. AYJET mezunu pilotlar, uçtukları havayollarında gösterdikleri üstün performansla öne çıkıyor ve genel beğeni topluyorlar. AYJET ailesi, yeni mezun ettiği pilotlarla birlikte büyümeye ve Türk Sivil Havacılığı'na nitelikli pilotlar kazandırmaya devam ediyor.

AJet uçağında yolcular arasında kavga çıktı! AJet uçağında yolcular arasında kavga çıktı!

Törende, mezun pilotlara diplomalarının verilmesi, brövelerinin takılması, 113. dönem birincisi Hakan Şen'e armağanın takdim edilmesi ve fotoğraf çekiminin ardından Hezarfen Havaalanı'nda düzenlenen ikram ile tören sona erdi. Genç mezun pilotlara, pilotluk kariyerlerinde başarılar ve emniyetli uçuşlar diliyoruz.