Sivil Havacılık

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp'tan Mardin Uçağı İçin Açıklama

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, Mardin'den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan VF3265 sefer sayılı uçuş sırasında yaşanan olayla ilgili basın açıklaması yaptı.

Abone Ol

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, Mardin'den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan VF3265 sefer sayılı uçuş sırasında yaşanan olayla ilgili basın açıklaması yaptı. Sarp, sefer sırasında bir yolcunun rahatsızlandığını ve ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yolcunun hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Kerem Sarp, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Basında Sabiha Gökçen-Dalaman olarak bahsi geçen seferimiz aslında gerçekleşen uçuşun devam seferi olup; olayın yaşandığı seferimiz ise VF3265 Mardin – Sabiha Gökçen’dir. Bu seferimizin inişinde bir yolcumuz rahatsızlanmıştır. Kabin ve kokpit ekiplerimizin yolcumuzla ivedi bir şekilde ilgilenmesi ve hızlı aksiyonu sayesinde ilk yardım ekipleri çağrılmış ve yolcumuz hastaneye kaldırılmıştır. Olaya müdahale ederek, sürecin yönetiminde hızla aksiyon alan tecrübeli kokpit ve kabin ekiplerimizi tebrik ediyor, yolcumuza acil şifalar diliyoruz."