Air Serbia, 2025 yaz sezonu için 100’den fazla ek uçuş planladığını duyurdu. 30 Mart 2025'te başlayacak yaz döneminde, havayolu şirketi haftalık uçuşlarına önemli ölçüde artırarak Nisan ayında 151, Haziran'da 123, ve Temmuz'da 137 ek sefer düzenlemeyi hedefliyor. Bu artış, neredeyse 50 mevcut rotayı kapsarken, bazı hatlara haftada bir ek uçuş, diğerlerine ise 10'a kadar ek sefer eklenmesi planlanıyor. Ancak bu artışlar, yaz sezonuna yaklaştıkça güncellenebilir durumda. Şu anda bu uçuşlar rezervasyona açık bulunuyor.

Öne Çıkan Hatlar ve Ek Seferler

Ön bilgilere göre, Haziran 2025'te Air Serbia, Atina'ya yapılacak uçuşlarını haftada 10 ek seferle üç günlük rotaya çıkaracak. Paris’e 9 ek sefer eklenerek toplamda 22 uçuşa ulaşılacak, Bükreş’e 8 ek sefer ile toplamda 19 uçuş gerçekleştirilecek. Viyana ve İstanbul hatlarında ise 7’şer ek uçuş ile haftada sırasıyla 21 ve 20 uçuş yapılacak. Barselona ve Madrid’e ise 4’er ek sefer eklenerek haftada sırasıyla 12 ve 7 uçuş planlanıyor.

Bölgesel Artışlar

Air Serbia, bölgesel hatlarda da uçuş sıklığını artırmayı planlıyor. Zagreb’e haftada 7 ek sefer eklenerek toplamda 20 uçuş, Saraybosna’ya ise 6 yeni gece uçuşu eklenerek haftalık toplamda 13 uçuş yapılacak. Ljubljana için günlük 3 uçuş, Üsküp ve Selanik için ise günlük 2 sefer planlanıyor. Sofya hattında haftada 13, Dubrovnik’te 11, Banja Luka’da 5, Pula’da ise haftada 3 uçuş gerçekleştirilecek.

Discover Airlines uçak içi ikramda yeniliğe gidiyor Discover Airlines uçak içi ikramda yeniliğe gidiyor

Diğer Rotalar

Artan uçuş sıklıkları şu şehirleri de kapsayacak: Milano, Düsseldorf, Prag, Venedik, Brüksel, Ankara, Malaga, Valencia, Stockholm, Roma, Larnaka, Frankfurt, Hanya, Hannover, Hamburg, Soçi, Moskova, Heraklion, Bologna, Bari, Budapeşte, Salzburg, Zürih ve Korfu.

Başlangıçta 2025 yaz sezonu için Air Serbia, Kahire, Tel Aviv, Şanghay, Köln, Floransa ve Marsilya için uçuşlar duyurmuştu. Ancak, bu destinasyonlara olan uçuşlar şu an için rezervasyon sistemlerinden kaldırılmış durumda.