Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr. Ahmet Bolat'ın Zafer bölgesi için yaptığı çağrıya yanıt gecikmedi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr. Zafer Bölgesi turizmi canlandırmak için sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıya Zafer Bölgesi Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Ali Gümüşhan'dan yanıt geldi.

Prof.Dr. Ahmet Bolat sosyal medya hesabı üzerinden "Biz erken gitmişiz, balon mevsimine birkaç hafta daha varmış. Ama bir fırsat bulup, Afyon yöresel lezzetlerini tamamlamak ve Frigya vadisini yukarıdan seyretmek isterdim. Ali Bey, siz Afyon Oteller Birliği Yönetim Kurulu üyesisiniz, bildiğim kadarıyla. Siz oteller olarak, THY ailesine ve buradaki takipçilerime özel indirim yapsanız, biz de Zafer Havalimanına olan uçuşlarımıza özel indirim yapsak. Böylece daha çok vatandaşımız bu güzellikleri tanısa!" ifadelerini kullanmıştı.

Zafer Bölgesi Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gümüşhan ise bu çağrıya yanıt olarak 

Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu

"Sn. Ahmet Bolat Başkanım;
Linkedin üzerinden yapmış olduğunuz indirim çağrınız ve Afyonkarahisar ile ilgili güzel sözleriniz medyada da geniş yankı uyandırdı.
Ben de bu çağrınıza istinaden Zafer Bölgesi Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulunu toplayarak nasıl bir yol izleyebiliriz, THY ile nasıl işbirliği yaparız diye istişare yaptık.
İstişare sonucunda destek kapsamını genişleterek ve Türk Hava Yolları'nın İstanbul- Zafer , Zafer-İstanbul  uçuşlarını canlandırmak ve desteklemek için tüm uçuş yapan ve otellerde minimum 2 gece konaklayan ücretli misafirlerin uçuş bilet tutarlarının % 50’sini oteller olarak konaklama ücretinden düşerek destek olacağız.
Bu projenin detaylandırılması ve protokol haline getirilmesi için sizin yönlendirmeniz doğrultusunda hareket edilecektir.

Termal ve Gastronomi şehri Afyonkarahisar ‘dan in içten selam ve saygılarımla," ifadelerini kullandı

Verilen bu cevap sonrası memnuniyetlerini ifade eden Prof.Dr. Ahmet Bolat, projeyi hayata geçirmek için kendileriyle irtibata geçileceğini belirtti.

AERONEWS24