Dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Accor, lüks otel markası Swissotel ile Mısır'ın Şarm El Şeyh bölgesinde yeni bir resort otelini hizmete açıyor. Daha önce başka bir marka adı altında faaliyet gösteren ve 1350 odalı olan otel, Swissotel markasıyla yeniden tasarlanarak açılacak.

Tatil tercihlerinde yükselen yıldız: Kruvaziyer Tatil tercihlerinde yükselen yıldız: Kruvaziyer

Dev tesis, 590 odalı ilk etapla hizmete başlayacak. Bu kısımda 164 oda yetişkinlere özel olarak ayrılacakken, 426 odalık kısım ailelere hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Swissotel Şarm El Şeyh, 6 Ocak'ta ilk misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Rixos Hotels, otelin işletmesini üstlenecek ve tesisin tamamlandığında 12 kaydıraklı aqua park, 14 havuz ve 9 farklı restoran gibi birçok olanak sunacak. Tesiste toplamda 816 oda bulunacak, bunlardan 164 odası yetişkinlere özel olacak, geri kalan kısım ise ailelere yönelik hizmet verecek.

Accor'un "All Inclusive Collection" çatısı altında İspanya'da açtığı Sofitel'in ardından Şarm El Şeyh'teki Swissotel ile birlikte Mövenpick ve Fairmont markalarıyla da resort oteller açmayı planladığı belirtiliyor. Accor'un lüks markalarındaki resort otellerinin dönüşümünü ve yönetimini Rixos Hotels üstlenecek.