Türk Hava Yolları (THY), Amerika Birleşik Devletleri'nde 13. uçuş noktası olarak eklenen Detroit seferlerine kasım ayında başlamıştı. Yapılan yeni sefer eklemeleriyle birlikte, Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki haftalık uçuş sayısı 129'a yükselmişti. Detroit seferleri, yoğun ilgi gördü ve bilet fiyatları da merak konusu oldu.

THY'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul-Detroit arası uçuşlarda en yüksek bilet fiyatı business class için 113,612 TL iken, en düşük fiyat ekonomi sınıfı için 17,318 TL olarak listelendi.

Ekonomi sınıfı, uçağın en geniş kısmına yerleştirilen koltukları temsil eder. Türk Hava Yolları, ekonomi sınıfında diğer havayolu şirketleriyle karşılaştırıldığında en rahat koltuk ve hizmet ayrıcalıklarına sahip olduğu bilinmektedir. Yurt içi uçuşlarda sandviç ve içecek ikramı yaparken, uluslararası uçuşlarda ücretsiz yemek ve içecek ikramı sunmaktadır.

Lübnan'dan tahliyeler devam ediyor Lübnan'dan tahliyeler devam ediyor

Business class, yolculara uçağın en konforlu bölümünde seyahat etme imkanı tanır. Uçuş öncesi içecek ikramından geniş ve konforlu koltuklara, uçuş sırasında sunulan menüden istenilen yemek ve içeceği seçme özgürlüğüne kadar bir dizi ayrıcalığı içerir.