Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Garenta, 2024 yılının Ocak-Haziran dönemine ait araç kiralama verilerini açıkladı. Garenta, 2024 yılının ilk yarısında sözleşme adedini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 52 artırdı. 

Bu başarının koşulsuz müşteri memnuniyetine dayalı olduğunu belirten Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Şafak Savcı; ‘’Garenta ofislerimiz, mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden gerçekleştirilen kiralamalar ile Garenta markasına ilginin yoğun olduğu bir 6 ayı geride bıraktık. 2024 yılının ilk yarısında, geçen yılın aynı dönemine göre sözleşme adedimiz yüzde 52 arttı. Ayrıca, toplam kira günü sayımızda ise yine geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 40 artış yaşandığını görüyoruz. Bu başarı, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızın bir sonucu. Geçtiğimiz yıl 70 bin müşteri anketi yaptık. Bu anketlerin sonucunda memnuniyet oranımız yüzde 95 olarak gerçekleşti. Pratik, hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımımız sayesinde tercih ediliyoruz. Sözleşme adedi ve toplam kira günü sayımızda yaşanan artış da bunu doğrular nitelikte. Önümüzdeki dönemde de müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, kullanıcı deneyimine odaklanan çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.

Savcı ayrıca, araç filolarının geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 36 büyüdüğünü de belirtti. 

Almanlar sonbaharda Akdeniz’e akın edecek Almanlar sonbaharda Akdeniz’e akın edecek

Garenta’nın yakın zamanda müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları sayesinde ‘ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi’ sertifikası almaya da hak kazandığını söyleyen Savcı, çalışanların müşteri ilişkileri alanındaki yeteneklerini de iyileştirme konusunda teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi. 

Garenta mobil uygulaması ve www.garenta.com.tr ile dijital kanallardaki gücünü her geçen gün artıran Garenta, kullanıcılara işlemlerini pratik olarak yapabilme imkânı sunuyor. Dijitaldeki güçlü varlığının yanı sıra fiziksel kanallarda da hizmet alanını geliştirmeye devam eden marka, geçtiğimiz hafta Ercan Havalimanı’nda açtığı ofisi ile KKTC’de de hizmet vermeye başladı. Garenta, yakın zamanda açacağı yeni ofisleri ile 100 ofise ulaşarak, kurumsal ve güvenilir araç kiralama deneyimi yaşatmaya devam edecek.