Sivil Havacılık

Wizz Air, yolculara yeni ödeme seçenekleri sunuyor

Düşük maliyetli havayolu şirketi Wizz Air, mobil uygulaması üzerinden Apple Pay ve Google Pay ödeme seçeneklerini kullanıma sundu.

Abone Ol

Düşük maliyetli havayolu şirketi Wizz Air, mobil uygulaması üzerinden Apple Pay ve Google Pay ödeme seçeneklerini kullanıma sundu. Yeni dijital ödeme yöntemleri, hem iOS hem de Android cihazlarda bulunan Wizz Air uygulaması üzerinden kullanılabilecek.

Bu yenilikle birlikte yolcular, bilet satın alımlarını ve ek hizmet ödemelerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek. Ayrıca, müşteriler uçuşlarına 10 gün kalana kadar bu ödeme yöntemlerini kullanabilecek. Bu hamle, Wizz Air’in yakın zamanda Revolut kartlarını uçuşlarında kabul etmeye başlamasının ardından geldi.

Wizz Air, yolcuların %30’undan fazlasının rezervasyon sonrası ek hizmet ve ürün satın aldığını, bu alımların neredeyse yarısının ise mobil uygulama aracılığıyla gerçekleştiğini açıkladı.

Wizz Air e-Ticaret Müdürü Remus Moraru, yeni ödeme seçeneklerinin eklenmesi hakkında, "Bu adım, yolcularımız için rezervasyon sürecini kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda modern yolcuların ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve pratik çözümler sunma konusundaki kararlılığımızı da güçlendiriyor" şeklinde konuştu.