Uçak bileti fiyatları son 5 yılda yüzde 84 arttı Uçak bileti fiyatları son 5 yılda yüzde 84 arttı

Türkiye'nin yerli ve milli motor üretiminde öncü şirketlerinden TEI (Türkiye Motor Sanayii A.Ş.), 39. kuruluş yıl dönümünü hafta boyunca düzenlediği etkinliklerle kutladı. Bu özel gün kapsamında TEI, çalışanlarına ve ailelerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk, şirketin çalışanlarına tebriklerini ileterek, "Ülkemizin geleceğine yön verecek çalışmalarımızda emeği bulunan tüm arkadaşlarımızı candan tebrik ediyor, başarılarla dolu nice 39 yıllar diliyorum." dedi.

TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit ise yaptığı açıklamada, "39 yıl önce başladığımız bu yolculuğumuza dünya çapında bir uçak motoru şirketi olarak devam ediyoruz. Ülkemize kazandırdığımız yerli ve milli motorlarımız, TEI çalışanlarının çalışmalarının eseridir." ifadelerini kullandı.

TEI, kuruluş yıl dönümü kapsamında sosyal sorumluluk projelerine de destek verdi. Şirket, bebekleri olan ailelere Türk Kızılay Eskişehir Şubesi aracılığıyla sevgi bohçaları hediye etti. Ayrıca, TEI Eskişehir Yerleşkesinde düzenlenen etkinlikte "39 Yılı 1 Kelime ile Anlat" başlıklı bir etkinlik düzenlendi. Yönetim kurulu üyeleri, çalışanlar ve diğer katılımcılar, etkinlik kapsamında hazırlanan panoya izlerini bıraktılar.