Türk Hava Yolları (THY), Doğu Avrupa'da seyahat etmek isteyen yolculara özel avantajlı bir bilet kampanyası başlattı. THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, dünyanın en çok ülkesine uçuş gerçekleştiren havayolu şirketi olan THY, Doğu Avrupa'da 18 farklı noktaya uygun fiyatlarla seyahat imkanı sunuyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanya kapsamında, 21 Ocak tarihine kadar satın alınacak biletlerle 11 Ocak-10 Haziran tarihleri arasında seyahat edilebilecek. Kampanya dahilindeki fiyatlar, Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesinden yapılan bilet alımları için geçerli olacak olup, bilet fiyatları bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilecek.

Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu

Yolcular, bu avantajlı kampanyadan yararlanabilmek için THY'nin internet sitesini ziyaret edebilir veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezi aracılığıyla kampanya ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirler. Bu fırsatla, Köstence, Bükreş, Batum, Budapeşte, Tiflis, Cluj, Varna, Kişinev, Sofya, Krakow, Prag, Gence, Nahcivan, Bakü, Varşova, Riga, Vilnius ve Tallinn gibi Doğu Avrupa'nın çeşitli şehirlerine uygun fiyatlarla seyahat etmek mümkün olacak.