Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) ev sahipliğinde düzenlenen TİM 31. Genel Kurul ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe'nin katılımlarıyla gerçekleşti.

Baykar, Savunma ve Havacılık Sanayii Sektör Şampiyonu olurken mal ihraç eden ilk 10 firma arasında da yer aldı. Baykar adına ödülü Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar aldı.

Hizmet ihracatında ödül alan ilk 10 firma Türk Hava Yolları, Pegasus, Güneş Ekspres Havacılık, İGA Havalimanı İşletmesi, TAV Havalimanları, Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi, Odeon Turizm İşletmeciliği, Anexservices Turizm, Ekol Lojistik ve Corendon Airlines oldu.

Hizmet ihracatında ödül alan ilk 10 firma ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Prof.Dr.Ömer Bolat ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe verdi.

AERONEWS24

HTK-SEN'e mobbing mi uygulanıyor? HTK-SEN'e mobbing mi uygulanıyor?