Türk Hava Yolları, Zagreb'teki operasyonlarının 25. yılını coşkuyla kutladı ve bu özel dönemde Zagreb hattında önemli bir rekora imza attı.

Yılın ilk yarısında, İstanbul ile Zagreb arasındaki uçuşlarda pandemi öncesine kıyasla dikkat çekici bir artış yaşandığı bildirildi. Türk Hava Yolları, Zagreb seferinde pandemi öncesine göre %23,3'lük etkileyici bir artışla, rekor 92.235 yolcuya hizmet sundu.

Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu

Altı aylık dönemde, ortalama kabin doluluk oranı %83,7 gibi oldukça yüksek bir seviyede gerçekleşti. Bu, Türk Hava Yolları'nın Zagreb hattındaki başarılı operasyonlarının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

İstanbul-Zagreb hattındaki yolcu profili incelendiğinde, ağırlıklı olarak yabancı ve transit yolcuların bulunduğu görüldü. Bu durum, Türk Hava Yolları'nın uluslararası bağlantıları ve seyahat olanaklarıyla bölgedeki önemini bir kez daha vurguluyor.

Ayrıca, THY'nin Zagreb hattında Ağustos-Ekim döneminde bazı günlerde A330 tipi uçaklarıyla operasyonlar düzenlediği de biliniyor, bu da havayolu şirketinin kapasite ve hizmet çeşitliliğine verdiği önemi gösteriyor.