Sivil Havacılık

THY'DEN YENİ KAMPANYA

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sundu.

Abone Ol

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde avantajlı bilet kampanyası başlattı. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan bu kampanya ile yolcular, bugün ve yarın satın aldıkları biletlerle 12 Şubat ile 4 Nisan tarihleri arasında KKTC'ye seyahat etme imkanına sahip olacaklar. Kampanya kapsamındaki bilet fiyatları vergiler hariç 449 liradan başlamakta olup, her şey dahil tek yön ücreti içermektedir.

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, indirimden yararlanmak isteyen yolcuların sınırlı sayıdaki bu avantajlı biletleri bugün ve yarın alabilecekleri belirtildi. Kampanya detaylarına ve bilet satın alma işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgilere, THY'nin resmi internet sitesi üzerinden erişilebileceği ifade edildi. Bu tür kampanyalar, yolculara uygun fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunarak havayolu şirketleri tarafından sıklıkla düzenlenmektedir.