Sivil Havacılık

THY YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET BOLAT COVID-19 OLDU

Türk Hava Yolları'nın (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine evde karantinaya girdiğini açıkladı.

Abone Ol

Türk Hava Yolları'nın (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine evde karantinaya girdiğini açıkladı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Bolat, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, hastalığı nedeniyle bir süre evde dinlenmek zorunda olduğunu ifade etti. Ayrıca, sağlığın gerçek bir zenginlik olduğunu vurgulayarak, "Hasta olmadan anlayamıyoruz" dedi.

Bolat, paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Covid olmuşum, bu haftayı evde dinlenerek geçirmek zorundayım. Hasta olmadan anlayamıyoruz ama gerçekten de Kanuni Sultan Süleyman'ın dediği gibi 'sağlık ve afiyette olmak' kadar güzel bir zenginlik yok. 'Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.' Kış geldi, kendinize dikkat edin."

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın hastalığı nedeniyle izolasyon sürecini evde geçireceği belirtilirken, kamuoyundan çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi.