Sivil Havacılık

THY WORLD GOLF CUP KAZANANLARI BELLİ OLDU

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu markası Türk Hava Yolları’nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup’ın finali 4- 7 Aralık tarihlerinde Antalya Gloria Golf Resort’de gerçekleştirildi.

Abone Ol

Türk Hava Yolları'nın dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu markası olarak öne çıkması, sadece havacılık alanında değil, aynı zamanda spor ve kültür etkinliklerinde de adından söz ettiriyor. Türk Hava Yolları'nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyanın en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen "Turkish Airlines World Golf Cup"ın sekizinci finali, 4-7 Aralık tarihlerinde Antalya Gloria Golf Resort'te gerçekleştirildi.

Turnuvaya, Türk Hava Yolları'nın kurumsal ve sadık müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından önemli isimler de katıldı. Türk Hava Yolları, 2013 yılından beri düzenlediği Turkish Airlines World Golf Cup ile sporu ve spor organizasyonlarını destekleyerek ülkeler, kıtalar ve kültürler arasında köprüler kurma misyonuna yeni boyutlar kazandırıyor.

Bu yıl 80'den fazla turnuvada 7000'in üzerinde oyuncuyu bir araya getiren Turkish Airlines World Golf Cup, Gloria Hotels & Resorts & Ruck & Maul firmalarının sponsorluğunda düzenlendi. İlk kez 2013 yılında dünya genelinde 12 farklı noktada, 61 farklı ülkede 80'den fazla destinasyonda gerçekleştirilen turnuvanın büyük finalinde ise tüm bu destinasyonlardan gelen finalistler mücadele etti.

Turnuvada Ghislain SAHALI, 47 puan alarak oldukça etkileyici bir performans sergileyerek şampiyonluğa ulaştı. İkinci sırayı Batzorig BAYARBILEG, üçüncü sırayı ise Delroy LEE aldı. En iyi gross skoru 75 vuruş ile Peter Rhys MCKEEVER elde etti.

Turnuvanın ardından Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, “Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvamızın Büyük Finali’nde oynayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. İzlemesi keyifli bir turnuva oldu. Büyük finalde kazanan Ghislain SAHALI ve Peter Rhys MCKEEVER’ı tebrik ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu. Türk Hava Yolları, bu tür etkinliklerle kurumsal müşterilere etkili bir şekilde ulaşarak sporun yayılmasına ve kültürler arası bağların güçlenmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.