Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mondihome Kayserispor'un uçağına iki kez yıldırım isabet etti. 

Alınan bilgiye göre saat 15.15'te hareket etmesi beklenen THY'nin Kayseri-İstanbul uçağı, hava şartları nedeniyle rötar yaparak saat 17.00’de uçuşa geçti. Uçağa  kalkıştan kısa bir süre sonra iki kere yıldırım isabet etti. Bunun üzerine uçak, zorunlu ve tidbir amaçlı yeniden Erkilet Havaalanı’na dönüş yaptı.

Kayserisspor Başkanı Ali Çamlı, yıldırım düşen uçakta ve kafilede can ve mal kaybının olmadığını, herkesin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek "Şu an yeni bir uçak ile İstanbul'a gitmek için Erkilet Havalimanı'nda bekliyoruz. Herkese geçmiş olsun' dedi.

Mondihome Kayserispor'un basın sözcüsü Samet Koç ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli kamuoyu, Fenerbahçe takımı ile karşılaşacak Kayserispor'umuzun İstanbul seferini yapan uçağına 2 kez yıldırım isabet etti. Oyuncularımızın durumu iyi. Camiamıza büyük geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu Condor, Yeni Destinasyonlarını Duyurdu

Öte yandan, Kayseri Havalimanı'na dönen uçak, gerekli teknik incelemenin ardından İstanbul'a hareket etti.