Sivil Havacılık

THY Teknik, IndiGo uçaklarının bakımını üstlenecek

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş., Hindistan'ın en büyük hava yolu şirketi IndiGo ile 7 adet Airbus A320neo uçağının bakım hizmetlerini kapsayan bir anlaşma imzaladı.

Abone Ol

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş., Hindistan'ın en büyük hava yolu şirketi IndiGo ile 7 adet Airbus A320neo uçağının bakım hizmetlerini kapsayan bir anlaşma imzaladı. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, bu anlaşma kapsamında THY Teknik A.Ş., IndiGo'nun Airbus A320neo uçaklarının operasyonlarını İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki tesislerinde gerçekleştirecek.

Anlaşma kapsamındaki ilk uçak, Ekim ayında Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşacak.

THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Akbulut, IndiGo ile olan iş birliklerini yeni anlaşmalarla güçlendirmekten memnun olduklarını belirtti. Akbulut, "Uçak bakım alanındaki tecrübemizle IndiGo'nun geri teslim bakımlarını hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlayacağız. IndiGo'nun operasyonel verimliliğine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz," dedi.

IndiGo'nun Bakım Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Wolfgang Prock-Schauer ise THY Teknik A.Ş. ile gerçekleştirdikleri bu iş birliğinin, THY Teknik A.Ş.'nin uzmanlığına ve kabiliyetlerine duydukları güvenin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Prock-Schauer, "Bu anlaşma, uçaklarımızın uluslararası standartlarda bakım görmesini sağlayarak sorunsuz bir geri teslim sürecini destekleyecek," ifadelerini kullandı.

THY Teknik A.Ş., yerel ve uluslararası müşterilerine beş farklı lokasyonda hızlı, kapsamlı ve yüksek kaliteli bakım-onarım hizmetleri sunmaya devam ediyor.