Sivil Havacılık

THY PERSONELİNDE "ÇEK" BEKLENTİSİ

Yılın sonlarına yaklaşırken, Türk Hava Yolları (THY) ve bağlı ortaklıkları, çalışanlarına yönelik hem zam hem de kar payı beklentileriyle dolu bir döneme giriyor.

Abone Ol

Yılın sonlarına yaklaşırken, Türk Hava Yolları (THY) ve bağlı ortaklıkları, çalışanlarına yönelik hem zam hem de kar payı beklentileriyle dolu bir döneme giriyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın, Ekim ayında gerçekleşen TKfest etkinliğinde yaptığı açıklamalar, şirket personelini Ocak 2024'e dair heyecanlandırdı. Bolat, yoğun iş temposunun farkında olduklarını vurgulayarak, "Hepimiz yorulduk. Yorgunluğumuzu bu etkinliklerle atmaya çalışıyoruz. Esas yorgunluğunuzu Ocak ayında alacağınız çek ile karşılayacağız" diyerek çalışanların beklentilerini artırdı.

THY, bu yılın üçüncü çeyreğinde elde ettiği rekor 69,5 milyar TL'lik karla adından söz ettiriyor. Bu finansal başarı, şirket içinde çalışanların beklentilerini yükseltmiş durumda. Özellikle THY A.O., THY Teknik A.Ş. ve TGS Yer Hizmetleri gibi önemli iştiraklerde yapılacak olan prim ödemeleri, personelin büyük bir merakla beklediği konular arasında yer alıyor.

Ocak ayında yapılacak olan çek ödemeleri, hem çalışanların hem de şirketin genel atmosferini belirleyecek gibi görünüyor. Türk Hava Yolları'nın gelecek stratejileri ve personel politikaları, sektördeki diğer oyuncular tarafından da yakından takip edilmeye devam edecek.