UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk resmi havayolu sponsoru olan Türk Hava Yolları (THY), İGA'da bulunan İstanbul Business Lounge'da şampiyonlar ligine özel hatıraları sergiliyor.

İstanbul Havalimanı'ndaki yeni 'Yıldızlı Yolculuk' sergisi sayesinde mutlaka görülmesi gereken hatıralara yeni bir kadro kazandırıldı ve yolculara turnuvanın ikonik anlarını yeniden yaşamaları için eşsiz bir deneyim yaşatıldı.

Bayrak taşıyıcının UEFA Şampiyonlar Ligi'nin havayolu sponsoruluğunu temsilen Mart 2023'te başlatılan geçen yılki serginin başarısının ardından, yeni sergi, Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok forma giyen Avrupa takımlarının ikonik ürünlerini sergiliyor.

Futbolseverler Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, Portekiz, Hollanda ve Türkiye'den 33 ikonik takımı temsil eden 33 forma, 33 maç topu ve iki çift krampona hayran kalacak.

Eşsiz sergide ayrıca Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Karim Benzema, Luis Suárez ve Robert Lewandowski gibi futbol efsanelerinin imzalı formaları da yer alıyor.

Helvetic Airways filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor Helvetic Airways filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor

Dikkate değer diğer eşyalar arasında Ricardo Kaká ve Francesco Totti tarafından giyilen kramponların yanı sıra Real Madrid, Manchester United, FC Barcelona, FC Bayern Münih, Liverpool FC, Chelsea FC ve AC Milan gibi ünlü kulüplerin imzalı maç topları yer alıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk havayolu sponsoru olan Türk Hava Yolları, dünyanın en büyük ve en prestijli spor organizasyonlarından biriyle yeni bir yıllık ortaklığa başlamanın gururunu yaşıyor.

Sergi, 2005 yılında İstanbul'da başlayan ve neredeyse yirmi yıl sonra şehre tarihi bir dönüş yapan bir yolculuğa 2023 yılında damgasını vurdu. Türk Hava Yolları bu yıl Şampiyonlar Ligi tarihinin en ikonik takımlarıyla bir arada oluyor ve bu yaz Londra'daki tarihi finalle futbolseverlerle buluşuyor.

Sergi, 1 Haziran 2024 tarihinde Londra'daki Wembley Stadyumu'nda oynanacak UEFA Champions League finaline kadar Türk Hava Yolları'nın Business Class yolcu salonunda ziyaretçilere açık olacak.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'nda bulunan Business Class Lounge'nı ayda ortalama 80.000 yolcu ziyaret ediyor.

AERONEWS24

TÜRKİYE'NİN EN AKTİF, TARAFIZ VE DOĞRU HAVACILIK HABERLERİ