Türk Hava Yolları, filosunu genişletmek ve modernize etmek amacıyla AerCap Holdings N.V. ile on yeni Airbus A321neo uçağının kiralanması için anlaşmaya vardı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Ahmet Bolat, "Yeni Airbus A321neo uçaklarını filomuza eklemekten ve bu süreçte AerCap ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ekleme, yolcularımıza daha modern ve verimli bir seyahat deneyimi sunma stratejimizle uyumlu. Ayrıca, yeni rotalar eklemek ve mevcut rotaların sıklığını artırma hedeflerimize de katkı sağlayacak," şeklinde konuştu.

AerCap CEO'su Aengus Kelly ise, "Türk Hava Yolları'nı bu on yeni A321neo uçağı ile desteklemekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu uçaklar, dar gövdeli filolarını daha yüksek operasyonel verimlilik için modernize etmelerine yardımcı olacak. Prof. Ahmet Bolat ve Levent Konukcu liderliğindeki Türk Hava Yolları yönetim ekibine başarılar diliyor ve bu uçakların teslimatıyla birlikte uzun vadeli ortaklığımızı daha da güçlendirmeyi dört gözle bekliyoruz," dedi.

Türk Pasaportu İle Gidilebilecek Vizesiz Rotalar Türk Pasaportu İle Gidilebilecek Vizesiz Rotalar

Bu anlaşma, Türk Hava Yolları'nın büyüme ve modernizasyon planlarına önemli bir katkı sağlayacak.

Kaynak: AERONEWS24