Tayland'ın önde gelen havayolu şirketi Thai Airways (THAI), bugün ilk kez Bangkok'tan İGA İstanbul Havalimanı'na sefer düzenledi. Thai Airways, İstanbul'da yer hizmetlerini sağlamak amacıyla Havaş ile işbirliği yapma kararı aldı.

İstanbul'a gerçekleştirilen ilk uçuşun ardından, Havaş yetkilileri Thai Airways uçağını, yolcularını ve mürettebatını çiçeklerle karşılayarak dostça bir atmosfer oluşturdu.

Havaş, bu gelişmeyi sosyal medya hesapları üzerinden duyurarak şu açıklamayı yaptı:

Türkiye - Hollanda maçı Berlin uçak bileti satışlarını yüzde 550 artırdı Türkiye - Hollanda maçı Berlin uçak bileti satışlarını yüzde 550 artırdı

"Havaş olarak, müşteri portföyümüzü genişletme hedefimiz doğrultusunda adımlar atmaya devam ediyoruz. Portföyümüze ve İstanbul istasyonumuza hoş geldin demek isteriz Thai Airways! Tayland'ın bayrak taşıyıcı ulusal havayolu şirketi, haftanın her günü planlanan Bangkok-İstanbul seferlerine yönelik ilk operasyonunu gerçekleştirdi. A350-900 model uçakla gerçekleşen bu ilk seferle birlikte, Thai Airways'in yer hizmetleri operasyonları artık İstanbul'da bizimle. Aramıza ve İstanbul'a hoş geldin Thai Airways. Uçuşlarında başarılar dileriz."