Sivil Havacılık

TGS, Yaz Aylarında 37 Milyondan Fazla Yolcuya Hizmet Verdi

Türk Hava Yolları ile Havaş’ın ortak kuruluşu olan Turkish Ground Services (TGS), yaz aylarına ilişkin operasyon verilerini kamuoyuyla paylaştı.

Abone Ol

Türk Hava Yolları ile Havaş’ın ortak kuruluşu olan Turkish Ground Services (TGS), yaz aylarına ilişkin operasyon verilerini kamuoyuyla paylaştı. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan 3 aylık dönemde TGS, 37 milyondan fazla yolcuya ve 234 bin uçuşa hizmet verdiğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, TGS'nin yaz operasyonlarının başarıyla tamamlandığı belirtilirken, müşteri memnuniyeti ve profesyonelliğin ön planda tutulduğuna dikkat çekildi. TGS yetkilileri açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"TGS ailesi olarak, global hedeflerimiz doğrultusunda müşteri memnuniyeti ve profesyonelliği ön planda tutarak, yaz operasyonumuzu büyük bir başarıyla tamamladık. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan yaz operasyonumuzda, 10 istasyonda 37 milyondan fazla yolcuya ve 234 bin uçuşa hizmet verdik. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte, ülkemize ve hizmetlerimize değer katmaya devam edeceğiz."