Sivil Havacılık

TERMİNAL BİNASI AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ATO Congresium'daki 'Mehmet Akif Ersoy Günleri' etkinliğinde Büyükşehir Belediyesi standında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu misafir etti.

Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ATO Congresium'da düzenlenen 'Mehmet Akif Ersoy Günleri' etkinliğinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu Büyükşehir Belediyesi standında ağırladı. Başkan Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Bakan Uraloğlu'na ev sahipliği yaptı.

Bakan Uraloğlu, Başkan Büyükkılıç'ın Kayseri'deki başarılı hizmetlerini takdirle karşılayarak, "Allah muvaffak etsin, Kayseri'de başarılı hizmetlerinizi takip ediyoruz. Kayseri Türkiye'nin gururu, yeni bir terminal yaptık, Büyükşehir Belediyemizin güzel iş birliği var, bütün alanlarda Büyükşehir Belediyemiz ile güzel çalışıyoruz" dedi.

Bakan Uraloğlu, Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın hızla devam eden yapım sürecinden bahsederek, "Terminalimizde de son rötuşları yapıyoruz, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımızın katılımıyla güzel bir açılış yapmış olacağız. Kayseri'ye şimdiden hayırlı, uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç da yeni havalimanının Kayseri'ye yakıştığını vurgulayarak, "Bakanımıza standımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz diyoruz. Havaalanı terminal binamızın ufak tefek rötuşları sonrası Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açılacak konumda olması bizleri keyiflendiriyor. Kayseri'ye yakıştı, Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın ellerine sağlık, Allah razı olsun, minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Büyükkılıç, gençlerle buluştuğu etkinlikte, gençlerin Kayseri için önemine vurgu yaparak, "Biriz, beraberiz, hep beraber Kayseri'yiz" dedi. Kayseri'nin genç dostu bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, gençlere teşekkür ederek, "Burada bizi yalnız bırakmadılar. Cumhurbaşkanımızı dinlediler aynı zamanda standımızı da ziyaret ettiler. Dolayısıyla Kayseri'mizin de tatlarını paylaştılar. Biz bu gençlere ne yapsak az diyoruz. Onlara her türlü fırsatı, imkânı veren bir şehir olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden öğrenci dostu şehir ödüllerini alarak durmak yok, koşmaya devam" şeklinde konuştu.